STÄDTJÄNSTER

Hemstädning

Visst skulle det vara skönt att bara kunna sätta sig i soffan och njuta av ett nystädat hem?

Vi ser att fler och fler beställer hemstädning av oss så att de kan ägna sin dyrbara tid till annat. Med veckostädning kan du tryggt låta oss ta hand om ditt hem medan du gör sådant som är viktigt för dig.

Team Lordhem är en kundnära städfirma med stor flexibilitet gällande bokningar av våra tjänster. Vi städar helt efter kundens önskemål.

För att ge dig som kund en prisuppgift på vad en veckostädning skulle kosta i ditt hem besöker vi ditt hem och gör en preliminär bedömning.

Vid första besöket går vi noggrant igenom era önskemål och behov, och utifrån detta skräddarsyr vi utförandet av våra tjänster.

Vi erbjuder:
  • städningar vid ett eller få tillfällen
  • storstädningar
  • abonnemangsstädningar med valfri frekvens
  • dödsbostädning
i Örkelljunga kommun och i närliggande orter.
Pris för hemstädning: 410kr/tim* (205kr med RUT-avdraget)

 

Flyttstädning

Det är mycket att tänka på när det är dags för en flyttstädning. Vi har tiden och kraften som ni kanske saknar. För att underlätta och spara tid vid flytt kan ni tryggt överlåta flyttstädningen till oss, så att ni kan ägna er tid åt att packa upp och inreda ert nya hem. Vi följer ett nogrannt framtaget städprotokoll och vi ser till att städningen blir godkänd av varje fastighetsägare.

Pris: 410kr/tim* (205kr med RUT-avdraget) +
startavgift (material) 100kr

 

Fönsterputsning

Låt inte smutsiga fönster hindra dig från att njuta av vädret eller kommande högtider. Att putsa fönster är för några alldeles för tråkigt eller svårt. För oss är det ett glasklart nöje. Våra fönsterputsare har lång erfarenhet och jobbar både snabbt och effektivt.

 

Detta ingår i vårt timpris:
  • putsning av fönstrets alla sidor
  • avtorkning av fönsterkarmar
  • avtorkning av fönsterbräda
  • avtorkning av fönsterbleck
Pris 410kr/tim* (205kr med RUT-avdraget)

 

 

Andra priser gäller vid…

Annan ort

*Timtaxan i orter som ligger mer än 3 mil från Örkelljunga kommun som exempelvis Helsingborg, Ängelholm, Båstad, Hässleholm, är 450kr/tim (225kr med RUT-avdraget).

Helgpriser

Utförs arbetet en lördag är taxan det normala priset multiplicerat med 1,5 och för söndagar multipliceras det normala priset med 2.